dissabte, 2 de juliol del 2011

De quan l'equip respon...

Diumenge al migdia, ja molts ho debeu saber, vem fer a Ca l'Ignasi l'àpat del pa, menjar i vi. Vist des del punt de vista del comensal, ens diuen que va anar bé, i per les cares de satisfacció de quan van marxar tots, així debia ser. Però a mi ara m'interessa explicar-ho des de dins, des de l'altra banda.
Quan l'Ignasi em va explicar la idea d'aquest àpat, no m'imaginava la magnitud que va tenir finalment. Cada vegada es "complicava" més, hi anava afegint més plats, més pans i més vins i hi anava implicant a més persones. I cada vegada ens anàvem engrescant en l'organització de tot l'event.
No cal dir que una bona part de la setmana la vem passar amb nervis i certa tensió, ja que quan una cosa és important i vols que surti bé, el patir sempre apareix.
Tot i no ser la primera vegada que organitzàvem un acte diferent a l'habitual servei del restaurant, si que era la primera vegada que feiem un dinar-maridatge a tres bandes amb els implicats a taula.
L'Ignasi i jo teniem moltes ganes de que surtís tot bé, que fos un àpat per recordar i amb ganes de repetir.I així ho va ser. Però us he de reconèixer que el mèrit ni molt menys és nostre. El mèrit va ser de l'equip de casa, de la gent que per una ocasió així, va saber copsar la importància que l'àpat tenia per nosaltres i també s'hi va implicar al 100%.
Sé que la vàlua de l'equip s'ha de saber reconèixer a cada ocasió i constantment, però és en dies especials com aquest en que et tornen a demostrar que hi són, que estan amb tu i que el que per tu és important, també ho és per ells.

És després d'àpats com el del diumenge, que l'Ignasi i jo valorem i apreciem encara més l'equip que tenim. I com que en el moment no vem saber dir-ho ni expressar-ho (bé, l'Ignasi va dedicar l'aplaudiment que els comensals li van fer a ell després del dinar a tot l'equip, però ells no ho van sentir), volia avui escriure aquestes quatre ratlles per agrair-los l'esforç fet.

Gràcies a tots i totes.
Laia.

3 comentaris:

  1. Felicitats a tot l´equip!! això és el que necessiten els treballadors quan fan una bona feina és molt gratificant que tu valorin. I tu ho has fet molt bé en aquest escrit. Petonets

    ResponElimina
  2. Hola parella!!! diu molt de vosaltres aquest comentari al vostre blog. sou una canya (Perdoneu, però algú ho havia de dir!!!!)
    Una forta abraçada!!!!

    ResponElimina
  3. tal com raja, noi, tal com raja...
    Ignasi

    ResponElimina