divendres, 24 de febrer del 2012

Ca la Laia


                                                  Ca la Laia

                                                      sopars



És un dels projectes que duem a terme aquest any amb optimisme, molt d’optimisme J

Ca la Laia serà l’alter ego de Ca l’Ignasi i el nostre objectiu és complementar la nostra oferta gastronòmica per poder oferir dos tipus d’ambients, dos tipus de cuina i una gama de preus prou diferent sota un mateix paraigües. En principi el nostre tarannà anirà cap a fer sopars els divendres, dissabtes i diumenges i després,  ja es veurà.

A Ca la Laia us oferirem la cuina senzilla del pais que ens envolta i ens acull que és el Collsacabra, a cavall entre Osona i la Garrotxa on el producte natural, a vegades ecològic, serà lo més a prop de casa que poguem (les patates Canabec són just del camp de davant del restaurant).

A la cuina, disposarem del forn de llenya seguint la tradició que arroseguem de quan regentavem la Fonda del poble i de la nostra brasa de veritat, coques, cocs i pizzetes; amanits i embotits del poble,  carns rostides al forn de llenya, algun “txuletón” a la brasa, algun ou ferrat despistat i com a novetat mirarem de fer-vos les postres en directe: pastissos, galetes, formatges, confitures, fruits secs i altres collonades en formaran part.

Tant si veniu en parella, família o colles, el menjador te accés directe a través del pati, on tindrem la terrasa aquest estiu, des del carrer, i us oferirà una decoració basada en cosetes antigues que hem anat recollint i guardant i que van desde la façana del forn de llenya que hi havia hagut al poble, fins el meu vestit de diable quan exercia ara fa més de vint-i-cinc anys… fotos, quadres, neveres antigues, cuines econòmiques i la calenta presència de l’estufa de foc a la vista que ens havia escalfat al bar de la Fonda i que pensem que donarà una miqueta de caliu; música de casa nostra d’ambient posarà també la nota i una sobretaula moderada al voltant d’un gin tònic intentarà que hi passeu una bona vetllada.

Ens agradarà ser seu de les inquietuds culturals de vosaltres i us oferirem  el nostre espai per poder-vos trobar i parlar-ne, potser sortiran grans cosetes i a nosaltres ens farà feliços.  

La setmana vinent estarem en condicions de dir la data d’inauguració i ja estem frisant per obrir, parir una coseta nova ens fa sentir vius, molt vius.

Ignasi… i corregeix la Laia.

6 comentaris:

  1. Viscaaaa!!!! Ara falta la data de la inauguració!!!! ^^
    Oi que hi podrem venir? ;) Ja sabeu que tenim una reserva feta per ca la Laia de cara al Maig!!! Quines ganes de q obriu! Perquè els projectes dels nostres amics també es converteixen en les nostres il·lusions!

    Moltes felicitats per aquest nou projecte!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies guapíssima !!!
      Oi tant que hi esteu sobradament convidats!!!
      Ens encanta i ilusiona compartir projectes i somnis.

      Petons.

      Elimina
  2. Vaja, i no hi haurà un foulard blau i blau? Felicitats! A veure quan em puc passar per allà...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jaume, molt bona idea, no se m'havia acudit, però ja està adjudicat. El foulard estarà també a Ca la Laia.
      Aquí estarem per quan puguis fer una escapadeta.
      Fins aviat.

      Elimina
  3. M'agrada, i sé que serà un exit. A veure quan paso a veure-us.
    Una abraçada!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Amb ilusió ho fem...el temps ens dirà.
      Aquí estarem.
      Uns abraçada per tu també.

      Elimina