dimecres, 16 de maig del 2012

Quan la feina condeix....

Aquesta setmana hem estat molt ocupats, però és gratificant quan tot produeix els seus efectes...
Tal i com en l'anterior post us va explicar l'Ignasi, després de fer "dissabte" a casa durant tot el matí, va baixar a Barcelona a la reunió del comitè tècnic dels premis Llorenç Torrado que se celebrarà la gala d'entrega de premis el proper 11 de juny a Tortosa. Finalment es van decidir 3 finalistes per cada categoria: restaurador, productor i comunicador; el que no us dirà ell (però jo sí), és que tot i les seves reticències, un dels finalistes escollit en la categoria de restaurador ha set ell; així que l'11 de juny cap a Tortosa que hi falta gent...!!!!

L'endemà al matí (ahir) un cop els nens col·locats cadascun a l'escola i guarderia respectivament, agafem camí cap a Barcelona, a la fira de l'Hospitalet, Hispack, a veure si trobem un envàs adequat per poder vendre els carquinyolis. he de reconèixer que la primera impressió no va ser gaire positiva, ja que entrem allà i a tot arreu on miràvem el que hi havia era maquinària per a envasar, i no envasos pròpiament dit, que és el que nosaltres buscàvem. Però com que diuen que l'esperança és la única cosa que es perd, i tossuts nosaltres en què d'allà n'havíem de treure l'envàs adequat per nosaltres, vem estar més d'una hora buscant i donant voltes pels diferents stands de la fira fins que....."voilà", vem trobar dos envasos (per falta d'un) ideals pel que necessitem i buscàvem. Ademés de trobar això, vem localitzar unes bosses de vi per poder oferir als clients que no s'acaben l'ampolla de vi al restaurant i se la volen endur a casa, per seguir-la disfrutant en els egüent àpat; així que doblement productiva la visita a la fira.

Una mica més satisfets i contents, ja que el viatge fins a Barcelona havia, ja per fi, set productiu, vem decidir anar a dinar. Un lloc fantàstic i en el qual vàrem disfrutar com feia dies que no ho fèiem.
Amb la panxa plena i per ajudar a païr una miqueta, com que ja erem al barri gòtic, una passejadeta per revisar la fauna que s'hi passeja i cap a Cantoni, que tres nens i uns avis ens esperàven per sopar. Un sopar familiar i entretingut i cap a fer nones que la setmana també es preveu intensa....

Avui al matí tocava posar la casa amb ordre i fer la planificació de feines de la setmana, entre elles una que a l'Ignasi i a l'Aniol els fa molta il·lusió: demà al matí l'Ignasi se'n va a la classe de l'Aniol a fer una classe de cuina !!!! Els ensenyarà els diferents tipus de patates que hi ha i investigaran en què es diferencien: color, tamany, forma, textura i gust, ja que en portarà de cuites i les podran pelar, xafar i provar in situ.

Així que molt bona setmana a tothom i ja us informarem com ha anat l'experiència amb els nens i les nenes de P-3 de l'escola El Cabrerès.

Fins aviat,

Laia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada