dimecres, 28 de novembre del 2012

recepta per Blogs contra la Fam

Recepta per blogs contra la fam (www.blogscontralafam.blogspot.com)


Amb la base d’un dels productes que mes aportacions hi ha en el Gran Recapte hem fet aquella recepta d’arròs que tots ens ha donat per fer alguna vegada, tens tantes opcions com doni la nevera i de vegades serveix per dignificar alguna coseta que s’ha quedat endarrerida als calaixos, es un arròs per fer el dijous donat que normalment divendres i dissabte es compra per tota la setmana així tenim la nevera ben buida, una opció també si teniu alguna llauneta de calamars farcits o millor amb la seva tinta li donareu amb poquets diners un gust saboròs a peix tal com es fa a La Garrotxa i al Santuari de Cabrera
blogscontralafam.blogspot.com
arròs “buidanevera” amb costella de porc


ingredients x 4 persones:


4 costelles de porc grosses tallades

ja podeu buidar la nevera de tot allò que ens pogui anar be....

cebes tendres, 4 grans d’alls, algun tomàquet verd, un pebrot, una pastanaga, tres o quatre carxofes, un carbassó, una alberginia, coliflor etc...

1 gotet de salsa de tomàquet

1 grapat de xampinyons saltejats

1 litre de caldo d’escudella suau

mig litre d’aigua

400 grs. d’arròs

una mica de safrà

sal

oli d’oliva


en una paella hi fregim la costella salpebrada, ho treiem i anem fregint les verdures que abans haurem buidat de la nevera i tallat, un cop fetes hi afegim el tomàquet, la costella, els xampinyons i ho deixem sofregir una miqueta, afegim el caldo i l’aigua, si tenim un xic de safrà, un punt de sal fluixet, deixem bullir 10-15 minuts a foc fort. Ara hi afegim l’arròs, rectifiquem de sal, si cal, 8 minutets a foc fort i 8 minutets al forn a 200 C, deixem reposar 5 minuts i tots a taula que hi falta gent!!

1 comentari:

  1. Hola Laia & Ignasi,

    Hem vist que teniu moltes receptes al vostre bloc i us volem presentar www.lestevesreceptes.cat, un portal web on els nostres usuaris poden buscar entre més de 38.000 receptes de les pàgines i blocs més populars en llengua catalana.

    A la nostra página hem creat la secció TOP BLOCS DE RECEPTES, un rànquing de blocs on vosaltres també podeu afegir el vostre bloc. Nosaltres indexem les vostres receptes i els usuaris les poden trobar utilitzant el nostre potent motor de recerca. Lestevesreceptes.cat té més de 2.500 visitants únics cada dia que busquen receptes a la nostra página, generant una gran quantitat de tràfic per tots aquells blocs que formen part del nostre portal. I el millor de tot és que no us heu de preocupar de res perquè tot a Lestevesreceptes.cat és gratis!

    Lestevesreceptes.cat té pàgines germanes a França, Portugal, Itàlia, Estats Units o Suècia, entre d’altres. Voleu formar part d’aquesta gran familia? Ens agradaría molt comptar amb vosaltres.

    Moltes gràcies per la vostra atenció i restem a la vostra disposició!!!!

    Carles Vicente
    Lestevesreceptes.cat

    ResponElimina