dimecres, 30 de desembre del 2015

Ranquing dels millors clients de l'any 2015

  
Podria ser un gran encapçalament per un bon article periodístic i a més segur que faria cridòria a més d'un però si els clients opinen sobre les millors taules que han estat, d'aquí ve la meva inspiració, perquè no ho podem fer nosaltres? Més d'un quedaria fotut... perquè el millor client qui és? El que ve més vegades? El que ens omple més la butxaca? Amb el que parlem i ens sentim millor? Amb el que ens fot canya? O amb algún impresentable que t'escriu en algun mitjà “democràtic i anònim”  i l'envies a pasturar a algun Mc ànec?, jo crec que se'ns barregen tantes coses, de vegades no som conscients que juguem, sense voler amb sentiments tant primaris com el de la gana, i per gana ens fa fer de tot bo i dolent, inclús es creen expectatives que provoquen salivera i que a molts cuiners ja ens fan tremolar, jo la veritat és que he canviat molt el tema de les expectatives que m'han fet passar molt males estones per la il·lusió d'anar a un restaurant determinat per recordar les vibracions que he aconseguit sentir en les ocasions en les que he estat assegut i he millorat molt, sobretot en l'aspecte crític que l'he rebaixat moltíssim, ja us ho recomano des d'aquí, rebaixem expectatives, anem oberts de mires i de gana i deixeu-vos endur pel disfrutar d'una taula....
Però tornem al rànquing....ja que ha set un any fantàstic en tots els aspectes, tot i les energies tel·lúriques negatives que de vegades ens envaeixen la casa i espatllen totes les màquines del món, però això ja està passat, no oblidat, hem guanyat premis, hem sortit en molts mitjans públics i privats però sobretot hem sortit en moltes converses de gent anònima que ens han fet córrer el nom per arreu i hem set beneficiaris d'aquest boca orella que ens ha fet anar cap amunt, ni la millor marca de neumàtics ens hauria fet tanta feina !! si sapiguéssiu el que això ens motiva !!  les xarxes socials ens han permès intercomunicar-nos amb tot un seguit de gent fantàstica i diversa i al crit matiner de “bon dia, ja sou llevats?” podeu llegir qualsevol bajanada simpàtica per les “meves” meteos i després algunes fotos de plats o sortides i postes de sol d'aquesta talaia que és el Collsacabra però sempre intentant estar al costat vostre com un més, no és un tracte client-restaurador, aquest no m'agrada massa, encara que l'haig de fer tot sovint, a mi m'agrada quan em deixeu entrar-hi i comencem a ser amics, aleshores travessada la frontera tot és més fàcil....de vegades els cuiners, que som conscients que els nostres horaris no ens deixen massa temps per tenir amics normals i la vida ens porta a fer amistats dins el mateix gremi, dic els cuiners no ens adonem que molts dels nostres amics els tenim asseguts davant d'una taula, els fem feliços i ells ens ho retornen amb frases amables, positives de vegades catxondes de veritat, ens abracem amb sentiment, ens petonegem, ens alegren el cuinar saber que hi són,  aquella iaia de més de 90 anys que ve i gairebé li cauen les llàgrimes perquè li fas la broma d'oferir-li un “carajillo” al final de l'àpat... aquell nen o nena que l'amenaces amb anar a la cuina a rentaplats si no buida el plat que se li resisteix, tot un seguit d'experiencies que van seguint el seu camí i que et fan disfrutar amb el que fas, sempre seguint aquella dita pagesa que qui sembra recull, sense ser perfectes cada dia intentem mostrar un xic més de nosaltres mateixos, com si ja no ens fes vergonya fer nudisme personal davant tanta i tanta gent, tenim una casa, la Laia la seva i jo la meva i la tenim oberta pels guanyadors del ranquing o sigui TOTS VOSALTRES !!

moltes gràcies per ser-hi, sabem que hi sou i això ens reconforta.                                               Bon Any Nou !!

           

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada