Ranquing dels millors clients de l'any
2015
Podria ser un gran encapçalament per un
bon article periodístic i a més segur que faria cridòria a més d'un però si els
clients opinen sobre les millors taules que han estat, d'aquí ve la meva
inspiració, perquè no ho podem fer nosaltres? Més d'un quedaria fotut... perquè el millor client qui és? El que ve més vegades? El que ens omple més la
butxaca? Amb el que parlem i ens sentim millor? Amb el que ens fot canya? O amb
algún impresentable que t'escriu en algun mitjà “democràtic i anònim” i l'envies a pasturar a algun Mc ànec?, jo
crec que se'ns barregen tantes coses, de vegades no som conscients que juguem,
sense voler amb sentiments tant primaris com el de la gana, i per gana ens fa fer
de tot bo i dolent, inclús es creen expectatives que provoquen salivera i que a
molts cuiners ja ens fan tremolar, jo la veritat és que he canviat molt el tema
de les expectatives que m'han fet passar molt males estones per la il·lusió d'anar
a un restaurant determinat per recordar les vibracions que he aconseguit sentir
en les ocasions en les que he estat assegut i he millorat molt, sobretot en
l'aspecte crític que l'he rebaixat moltíssim, ja us ho recomano des d'aquí,
rebaixem expectatives, anem oberts de mires i de gana i deixeu-vos endur pel
disfrutar d'una taula....
Però tornem al rànquing....ja que ha set
un any fantàstic en tots els aspectes, tot i les energies tel·lúriques negatives
que de vegades ens envaeixen la casa i espatllen totes les màquines del món,
però això ja està passat, no oblidat, hem guanyat premis, hem sortit en molts
mitjans públics i privats però sobretot hem sortit en moltes converses de gent
anònima que ens han fet córrer el nom per arreu i hem set beneficiaris d'aquest
boca orella que ens ha fet anar cap amunt, ni la millor marca de neumàtics ens
hauria fet tanta feina !! si sapiguéssiu el que això ens motiva !! les xarxes socials ens han permès
intercomunicar-nos amb tot un seguit de gent fantàstica i diversa i al crit
matiner de “bon dia, ja sou llevats?” podeu llegir qualsevol bajanada simpàtica
per les “meves” meteos i després algunes fotos de plats o sortides i postes de
sol d'aquesta talaia que és el Collsacabra però sempre intentant estar al
costat vostre com un més, no és un tracte client-restaurador, aquest no m'agrada
massa, encara que l'haig de fer tot sovint, a mi m'agrada quan em deixeu
entrar-hi i comencem a ser amics, aleshores travessada la frontera tot és més
fàcil....de vegades els cuiners, que som conscients que els nostres horaris no
ens deixen massa temps per tenir amics normals i la vida ens porta a fer
amistats dins el mateix gremi, dic els cuiners no ens adonem que molts dels
nostres amics els tenim asseguts davant d'una taula, els fem feliços i ells ens
ho retornen amb frases amables, positives de vegades catxondes de veritat, ens
abracem amb sentiment, ens petonegem, ens alegren el cuinar saber que hi
són, aquella iaia de més de 90 anys que
ve i gairebé li cauen les llàgrimes perquè li fas la broma d'oferir-li un
“carajillo” al final de l'àpat... aquell nen o nena que l'amenaces amb anar a
la cuina a rentaplats si no buida el plat que se li resisteix, tot un seguit
d'experiencies que van seguint el seu camí i que et fan disfrutar amb el que
fas, sempre seguint aquella dita pagesa que qui sembra recull, sense ser
perfectes cada dia intentem mostrar un xic més de nosaltres mateixos, com si ja
no ens fes vergonya fer nudisme personal davant tanta i tanta gent, tenim una
casa, la Laia la seva i jo la meva i la tenim oberta pels guanyadors del
ranquing o sigui TOTS VOSALTRES !!
moltes gràcies per ser-hi, sabem que hi
sou i això ens reconforta.
Bon Any Nou !!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada