diumenge, 28 de febrer del 2016

L'any que ve hi tornarem !!

Doncs si, així ho farem... ha set el segon any de les Jornades de la Tòfona del Collsacabra, hem millorat l'assistència de l'any passat tot i ser un mal any climatològic; potser rectificarem algunes cosetes i n'aportarem de noves per anar-ho consolidant.
La nostra intenció és que els que són clients a l'arribada, surtin, després de 14 hores junts, com a amics  i hi veieu la oportunitat d'aprendre el que no està massa escrit, almenys en català, que és: com aconseguir perdre la por a cuinar la tòfona i com fer-ne ús sense que ens fonguin la Visa.
  Tornarem a fer cafè plegats, anar d'excursió, compartir estones amb la Dolors de Can Colom, disfrutar d'un arròs de Cabrera a Ca la Laia, xerrar i cuinar més de dues hores, per tot seguit sopar i xerramecar fins a hores educades, us sembla poc? doncs l'any vinent hi tornarem !!
Gràcies a l'Esteve Camps i la Laia pel seu ajut i a tots els mitjans de comunicació per fer-ne esment d'una activitat tant petita i organitzada desde dins el cor d'un parell d'apassionats dels productes que  envolten casa nostra i sobretot pel nostre diamant de sota terra, La Tòfona... del Collsacabra..

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada