dissabte, 31 de desembre del 2016

uns agraiments en acabar l'any.....

uns agraiments en acabar l'any......

És del tot just que quan he tingut un any positiu pogui tenir l'oportunitat d'agrair a tothom que m'envolta, els fruits que he pogut recollir, és un exercici carregat de bones energies i que em donarà força per dur-ne de noves aquest 2017.
Clients i amics que ens han fet costat i ens han fet créixer, el seu alè encorajatdor ens ha servit per tirar cap a munt, ha set any de molts bolos fora de casa, amb tot l'equip o amb la Laia al meu costat.
Hem tingut molts ajuts de molts amics que ens envolten i ens estimen com els "Cantonigers": la Nuni Cuinetes i en Miquel Labòria, el Jordi Avila, l'Oscar Gomez, Xavier Perez Esquerdo, Susana Ginesta, Miriam Santamaria i molts altres... També un agraiment pel cap de premsa que he tingut aquest any com és l'Esteve Camps, amics com el Pep Palau, el youtuber Julian Marinov, les fantàstiques "girls" de Food & Media, el Santi Hausmann i La Dosi cultural http://www.ladosicultural.cat/tag/ignasi-camps/  on tres escrits nostres han vist la llum, a l'Institut Català de la Cuina instigadors del pa amb tomàquet, del Raphael Minder del New York Times a qui varem dur a fer el volt per Osona, he sortit a Catalunya Experience de TV3 representant els Craquinyolis a Osona fet que em va omplir moltíssim !! http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/catalunya-experience/gareth/video/5628270/  també a Catalunya Ràdio amb el Pere Tàpies a parlar del bacallà, a Radio Vic he estat fent un programa setmanal fins l'estiu "Cuina de debò ", El Nou 9 de la mà d'en Miquel Erra, Onda Cero, Cadena Ser, a Trenquem el Cuc de Ràdio Olot un munt de vegades, quins bons amics!!, hem sortit a la Ràdio Kultura Alemanya, també en dues publicacions d'Estats Units, Extra Crispy del Grup Time http://www.extracrispy.com/food/90/the-four-ingredient-spanish-breakfast-that-changed-my-life i també AllRecipes http://dish.allrecipes.com/how-to-make-pan-con-tomate/ , amb el pa amb tomàquet com a protagonista, Gràcies a tothom que ens va ajudar a aconseguir penjar aquest video reinvindicatiu https://www.youtube.com/watch?v=0G2R3wwnaQ8 d'un dels plats nacionals com és el pa amb tomàquet (no us perdeu el meu ball final) que no hauria estat possible sense la Nuni, el Miquel, el seu cosí, el Martí Terés d'Oli Flumen, el Jaume Bertran de tomacons.cat i l'Esteve de Ca La Nàsia, i la companyia de la Mercè Galí....video de Youtube que ja han vist gairebé 1.200 persones, al grup GSR pel bolo de Mercat de Mercats, també un agraiment per guanyar el primer premi CARTAVI, a la millor carta de vi de la província de Barcelona fet que va fer feliç sobretot a la Laia.
També varem anar a Madrid a presentar Osona als de la Capital de la mà d'Osona Cuina i Turisme , molts contactes que ens han anat bé,
al Programa Pais Km 0 de la Xarxa de Televisions Locals,  també varem anar a cuinar ous ferrats en directe als seus estudis de Sant Just Desvern; i quatre paraules pel Fitness Vic que de la mà d'en Jaume Palau intenten que els meus 120 quilos siguin més fàcils de portar !! (tot i que m'ho fa suar).
No hem puc oblidar que tinc la Laia al meu costat i tres nens fantàstics que aconsegueixen que estigui sempre a punt pel que faci falta, la familia que compte i molt, sobretot la meva mare que amb els seus 84 dona una guerra de veritat :)   també un bon equip al darrera com l'Anna, la cap de cuina molts anys a l'ombra, també la Jana i el Roger i la gent de l'equip de sala.

Veieu clar que haig d'estar agrait? i ben a gust que ho faig, ara ja a preparar els nous reptes d'aquest any que us penso tornar a explicar els darrers dies del 2017.
Petonets i abraçades segons correspongui i Bon Any a tothom
Ignasi        

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada