divendres, 24 d’agost del 2012

Viure a Cantoni

Qui cregui que viure en un poble és tranquil, hi ha pau i hi trobes el temps per llegir i descansar, el convidem a venir a casa una temporada i comprovar com passen les hores volant i el temps per la tranquilitat i el descans no acaben d'arribar mai.
Sí que és veritat que no hi ha a l'ambient el brogit d'una gran ciutat, però us asseguro que si vols ambient i moguda, només cal que tinguis un negoci i tres nens.
Tant és així que avui revisant els últims posts, he vist que l'últim és de la classe de l'Aniol a P-3 amb els diferents tipus de patates, imagina't...!!!! I ja fa dos mesos que s'ha acabat l'escola!!!!!

Però no ens enganyem, si seguim a Cantonigròs és perquè ens encanta la seva vida, el seu paisatge (tot i que ara està tot una mica rostit), la seva gent i les possibilitats gastronòmiques que estar aquí ens permet tenir.

Fer cuina de proximitat i de qualitat en un indret com aquest és més fàcil i satisfactori. Coneixes els productors, cadascun d'ells t'ofereixen el que tenen a casa i t'ho porten. Aprofitem la visita per fer la xerrada, posar al dia els "cotilleos" d'aquí i d'allà, comentem la tant temuda "crisi" i fins la propera,que no serà gaire enllà, que quan l'hort es posa a produïr, no hi ha qui el pari.....

Els ous, les verdures, els llegums, les patates, ...tot de la mà d'amics que ens ajuden a fer de Ca l'Ignasi i Ca la Laia indrets on poder degustar productes "amb gust, textura, color i olor".

I la tardor ja veurem què ens portarà; de moment si no plou els bolets perillen, però com que som optimistes de mena i, com diu l'optimista i gran veí Jaume: "quan fa més que no plou, falta cada vegada menys per què ho faci"; així que ja us anirem informant de com evoluciona el bosc i els seus "productes".

Feu salut i bondat, que nosaltres també ho farem.

Laia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada