dijous, 20 de gener del 2011

Aparent tranquilitat

Dijous 20 de gener. Són les 6 del matí i a casa hi ha una calma que he d'aprofitar. Sempre es diu que al Gener hi ha tranquilitat; projectes i coses per fer es diu: "tranquila, al gener, quan hi hagi més temps, ja ho farem", però jo em pregunto....quan arriba aquest temps? A casa nostra sembla que encara no ha tocat: les tòfones dins la nevera, que quan l'obres.....mmmmmmm!!! deixen anar una olor impossible de no sentir, i l'Ignasi i l'Anna provant plats nous i cosetes noves per oferir-vos-les aquests dies (que fan venir una salivera que sóc sempre la primera disposada a fer de conillet d'indies i provar-ho tot...); a la sala preparant referències de vins nous, que sempre ens agrada anar afegint cosetes per què les aneu probant....Dilluns vem estar tot el dia darrera de la nova web; hi tenim tantes ganes i li posem tanta ilusió que costa ordenar les idees i posar-les de manera que s'entengui el mateix que volem transmetre, ademés de buscar noves fotos per actualitzar les que ja tenim; i li anem donant voltes una mica cada dia fins que anem trobant el què. Però vist amb perspectiva, si no se'ns acaben els projectes i sempre tenim coses a fer, deurà ser per què no sabem estar quiets, i això m'agrada.
Per cert, si ademés voleu saber alguna cosa més del treball en equip, cap problema, estic donant unes classes sobre aquest tema aquests dies.
En fi, la calma comença a trencar-se a casa i és hora de posar-se en moviment.
Laia.

1 comentari:

  1. Fa tant bona olor la tòfona...! Per cert jo no he provat aquests ous ferrats que expliqueu i això no pot ser!
    En quan poguem us venim a veure i ens regalem amb un àpat a casa vostra!
    Ara que serem 5, ens agradaria trobar un lloc a Cantoni per passar els caps de setmana i les vacances d'estiu (amb 3 nens crec que serà la millor opció!). Si sabeu d'alguna bona opció (o ganga!) feu-nos-ho saber.
    Una abraçada!

    Nuni
    http://cuinetes.bloks.cat

    ResponElimina