divendres, 7 de gener del 2011

Tants anys d'esperar per anar-hi i quan menys m'ho pensava, catacrak !! em criden per anar al programa de Cuines de TV3 i jo més content que unes Pasques. Si que en feia d'anys que hi volia anar però d'una manera "legal" o sigui sense utilitzar cap mena de martingala, que com a tots els mons n'hi ha, per ser cridat a tant ilustre casa.
Vaig anar a principis de desembre a una presentació de la patata del Bufet al mercat de la Boqueria on hi participava juntament amb molts altres cuiners amb una petita mostra del que fem a casa amb aquesta patata i sort ! va apareixer la Tana Collados i em va fitxar (gràcies Tana, ets un sol). Després: l'acceleració, els nervis, els dubtes... mira que ja en començo a portar d'anys en aquest ofici i segons que, encara sóc com el primer dia que vaig començar: tímid i avergonyit. Ja treurem pit, espero....
Total que dimarts dia 11 cap a fer la grabació que em porta de cap pels plats que farem. Si és veritat que són molt fàcils, per què els pogueu fer a casa que és la meva filosofia, però no deixa anar gens ni mica la complexitat d'allò que has de fer en un lloc que no és el teu habitual i menys devant d'una càmara. No val a dir allò de - però si molts cuiners ho han fet - si, és veritat però segur que a tots els ha imposat en més o menys grau el que passa és que no tenen un blog per explicar-ho.
Servirà per aixó un blog?
M'enduc la Fina de davant de casa que farà un plat de cuina de diari i que ja veureu (no en dic cap de plat, ja els veureu - prohibit riure - ) i jo en faré tres més un postre.
Crec que serà un bon "divertimento" .
Seguint en l'estela del món mediàtic, dilluns dia 10 al programa Medi Ambient també hi sortim sota el paraigües de la Ong Acció Natura amb la qual hi col.laborem desde fa un temps i amb la que coincidim de criteris sobretot amb el que respecta a la biodiversitat de les espècies i sent més específic amb les espècies d'alimentació que ens envolten. Potser farem els cuiners més coses amb aquesta Ong que s'acosta per criteris al nostre món si més no als que sobretot defensem els productes de la terra i que amb els anys que porta la seva seriositat està fora de dubtes.
Veureu a TV3 el galliner d'on surten els ous que gastem per fer els ous ferrats amb tòfona i que si Sanitat se n'assabenta em penjaran d'una viga però jo tossut en donar-vos qualitat de la bona la podreu veure en directe com també veureu el tofonaire i el seu gos caçant tòfones i crec que quatre parauletes a la cuina de casa tancaran el reportatge.
L'entrevista al Francesc Giró - president d'Acció Natura - amb el Collsacabra de fondo - no té desperdici ni pel que diu ni pel lloc on es va enregistrar.
M'agrada sortir en llocs específics on els que s'hi fixen i ho escolten, familia i amics a banda, també ho són, per a mi és una bona publicitat sortir identificat amb cosetes en les quals hi creiem.
Em surten escrits un xic seriosos i una mica tabarres, intentaré corregir-ho !!
Au, bona nit que sumieu amb les rebaixes....

3 comentaris:

  1. ieah!!! Molt bé!!!
    Ens avisareu? mmmmm!
    Molts petons!!!
    Mercè

    ResponElimina
  2. No pateixis, quan sapiguem quan surt us ho direm.
    Petonets.
    Laia

    ResponElimina
  3. Geniaaaaal!!!!
    Sobretot aviseu quan sapigueu les dates d'emissió!

    Una abraçada!

    Nuni
    http://cuinetes.bloks.cat

    ResponElimina