Aquí us deixo la joia d'àpat que farem el 26 de juny....
àpat del pa, la teca i el vi
aperitius:
croquetes de pernil amb farina de galeta del forn d’Hostalets
torradeta de coca de Rupit amb terrina de fetge gras del poble i poma
coca del Mossèn torrada amb pilota i formatge del poble
escumós rosat Verol del Serrat de Montsoriu (vins del Montseny)
cervessa del Montseny de blat
cervessa Keks de La Garrotxa de fajol
ratafia Bosch – St. Quirze
gasosa A. Sallent de Senmenat
aigua de Sant Aniol
plats i platillos
pa de pagès del forn de Folgueroles torrat
pa de fetge fet a casa i amanit de tòfona d’estiu de Tavertet
vi rosat Bárbara Forés – d.o. Terra Alta
pa de Cal Forner de Sant Boi de Lluçanès amb tomàquet
ous del Cos remenats amb bolets del temps i cansalada de la Dolors
vi rosat Bernat Oller – d.o. Pla del Bages
pa blanc de Ca La Nàsia d’Olot
taco de morro de bacallà pebrot i ceba confitats amb crema de patates
vi blanc Ausetà (Capafons-Ossó) – d.o. Montsant
pa de pagès com es feia abans, de 4 quilos, del forn l’Era Nova de Rupit
arròs de conill d’Artesa, bolets i verduretes del temps
vi negre Can Feixes – criança selecció – d.o. Penedès
pa de pagès de 2 quilos d’en Lluis Batallé (a la foto)del forn d’Hostalets d’en Bas
cuixa de xai del Pep de l’Espunyola rostida al forn de llenya amb patates al morter
vi negre Prat del Poniol (Serrat de Montsoriu) - Vins del Montseny
els formatges
tast de tres formatges d’Osona i La Garrotxa
pa de fajol de Can Carbasseres d’Olot
vi blanc Font de la Figuera – criança – d.o. Priorat
vi negre “Trepat” d’en Carles Andreu – criança - d.o. Conca de Barberà
vi negre Parvus – Syrah – criança – d.o. Alta Alella
les postres
gratinat de maduixetes de bosc amb doble crema montada
vi de garnatxa de Can Carreras – d.o. L’Empordà
sucamulla del pais (pa, vi i sucre)
vi negre Qua – d.o. Montsant - amb porró
cafès i “carajillos”
ratafia Russet d’Olot
petites llaminadures:
carquinyolis de Sant Joan fets a casa
coca de llardons de Can Carbasseres
Que disfruteu salivant que fa salut !!
Ignasi
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada