uns
agraiments en acabar l'any......
És
del tot just que quan he tingut un any positiu pogui tenir l'oportunitat d'agrair a tothom
que m'envolta, els fruits que he pogut recollir, és un exercici
carregat de bones energies i que em donarà força per dur-ne de
noves aquest 2017.
Clients
i amics que ens han fet costat i ens han fet créixer, el seu alè encorajatdor ens ha servit per tirar cap a munt, ha set any de molts
bolos fora de casa, amb tot l'equip o amb la Laia al meu costat.
Hem
tingut molts ajuts de molts amics que ens envolten i ens estimen com
els "Cantonigers": la Nuni Cuinetes i en Miquel Labòria,
el Jordi Avila, l'Oscar Gomez, Xavier Perez Esquerdo, Susana Ginesta,
Miriam Santamaria i molts altres... També un agraiment pel cap
de premsa que he tingut aquest any com és l'Esteve Camps, amics com
el Pep Palau, el youtuber Julian Marinov, les fantàstiques "girls"
de Food & Media, el Santi Hausmann i La Dosi cultural http://www.ladosicultural.cat/tag/ignasi-camps/ on tres escrits
nostres han vist la llum, a l'Institut Català de la Cuina
instigadors del pa amb tomàquet, del Raphael Minder del New York
Times a qui varem dur a fer el volt per Osona, he sortit a Catalunya Experience de TV3 representant els Craquinyolis a Osona fet
que em va omplir moltíssim !! http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/catalunya-experience/gareth/video/5628270/ també a Catalunya Ràdio amb el Pere Tàpies a parlar del bacallà, a Radio
Vic he estat fent un programa setmanal fins l'estiu "Cuina de debò ", El
Nou 9 de la mà d'en Miquel Erra, Onda Cero, Cadena Ser, a Trenquem el
Cuc de Ràdio Olot un munt de vegades, quins bons amics!!, hem
sortit a la Ràdio Kultura Alemanya, també en dues publicacions
d'Estats Units, Extra Crispy del Grup Time
http://www.extracrispy.com/food/90/the-four-ingredient-spanish-breakfast-that-changed-my-life
i també AllRecipes
http://dish.allrecipes.com/how-to-make-pan-con-tomate/ , amb el pa
amb tomàquet com a protagonista, Gràcies a tothom que ens va ajudar a aconseguir penjar aquest video reinvindicatiu
https://www.youtube.com/watch?v=0G2R3wwnaQ8 d'un dels plats nacionals com és el pa amb tomàquet (no us perdeu el meu ball final) que no hauria estat
possible sense la Nuni, el Miquel, el seu cosí, el Martí Terés d'Oli
Flumen, el Jaume Bertran de tomacons.cat i l'Esteve de Ca La Nàsia, i la companyia de la Mercè Galí....video de
Youtube que ja han vist gairebé 1.200 persones, al grup GSR pel
bolo de Mercat de Mercats, també un agraiment per guanyar el primer premi
CARTAVI, a la millor carta de vi de la província de Barcelona fet que va fer feliç sobretot a la Laia.
També
varem anar a Madrid a presentar Osona als de la Capital de la
mà d'Osona Cuina i Turisme , molts contactes que ens han anat bé,
al
Programa Pais Km 0 de la Xarxa de Televisions Locals, també
varem anar a cuinar ous ferrats en directe als seus estudis de Sant
Just Desvern; i quatre paraules pel Fitness Vic que de la mà d'en Jaume Palau intenten que els meus 120 quilos siguin més fàcils de
portar !! (tot i que m'ho fa suar).
No
hem puc oblidar que tinc la Laia al meu costat i tres nens
fantàstics que aconsegueixen que estigui sempre a punt pel que
faci falta, la familia que compte i molt, sobretot la meva mare que amb els seus 84 dona una guerra de veritat :) també un bon equip al darrera com l'Anna, la cap de
cuina molts anys a l'ombra, també la Jana i el Roger i la gent de
l'equip de sala.
Veieu
clar que haig d'estar agrait? i ben a gust que ho faig, ara ja a
preparar els nous reptes d'aquest any que us penso tornar a explicar
els darrers dies del 2017.
Petonets i abraçades segons correspongui i Bon Any a tothom
Ignasi
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada